Operatører

INTRO TIL OPERATØRER

Dorte Mandrup Icefjord Center NordicView Update v3 copyright@www.mir-min

GVC har til opgave at understøtte turismen i Grønland. Det gør vi ved at opføre og drive seks planlagte besøgscentre, hvor besøgende kan lære om regionernes kultur- og naturhistorie gennem spændende interaktive udstillinger. Samtidig samarbejder vi med både grønlandske og udenlandske turistoperatører og rejsearrangører om at skabe de bedst mulige oplevelser for turister i Grønland.

Som operatør eller arrangør kan du få adgang til vores, rabatter og særarrangementer. Hvis du booker vores aktiviteter på forhånd, sikrer du samtidig at der altid er plads til dine gæster, når det passer ind i dine planer. Nedenfor kan du læse mere om vores tilbud til operatører og arrangører. 

TILBUD TIL ARRANGØRER

Grønland er ofte ukendt land og en ny destination for mange – det gælder både turister og arrangører. Vores arktiske kultur, natur og infrastruktur adskiller sig fra mange andre destinationer, og derfor er det særligt vigtigt, at man som arrangør sætter sig grundigt ind i forholdene, så turisterne får den bedst mulige oplevelse.
Den nationale turistorganisation, Visit Greenland, har samlet en stor pakke af informationer, vejledninger og gode råd, som du finder på siden https://traveltrade.visitgreenland.com
GVC er ansvarlig for at opføre og drive seks besøgscentre i Grønland. Besøgscentrene er attraktioner, der formidler viden om regionernes kultur- og naturhistorie. For arrangører tilbyder vi pakkeaftaler og rabatter, samtidig med at vi tilbyder forhåndsbooking af tider, så dine gæster aldrig går forgæves. Vi indgår også i samarbejde med Destination Management Organisations og lokale
operatører om at sammensætte pakker, operatører om at sammensætte pakker, så dine gæster for eksempel kan lære om indlandsisen betydning for dyreliv og mennesker i Ilulissat, inden de bliver sejlet ud på en hvalsafari efterfulgt af besøg på en restaurant, hvor den lokale fangst præsenteres. Som arrangør kan du kontakte os her, hvis du ønsker at tage imod vores tilbud.

THE BIG ARCTIC FIVE

TILBUD TIL OPERATØRER

GVCs primære formål er at formidle regionernes kultur- og naturhistorie, så turisternes oplevelse bliver sat ind i en kontekst.

Samtidigt søger GVC at understøtte turismen i Grønland ved at bidrage til et løft i turismesektoren. Det gør vi blandt andet ved at indgå samarbejde med lokale operatører om at sammensætte pakketilbud til besøgende, så vi på den måde skaber et mere sammenhængende oplevelsesudbud af højere kvalitet.

Som operatør kan du kontakte os her, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan din virksomhed kan samarbejde med GVC